Nejnovější recenze ze sekce Posilovací stroje
InSPORTline Power Tower PT80
Přidáno: 29. prosince 2023
(naposledy upraveno 29. prosince 2023)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
DD,
posilovací stroj Power Tower PT80 je velmi dobrý. Spokojenost.
K čemu mám výhrady je posilovací guma, kt. se cestou zřejmě někam ztratila. Stále ještě nedorazila.
Celkově musím říct, že mě s ohledem na nedodanou posilovací gumu dodávka zklamala.
- Dělá, co se od něj očekává.
- Hrazda dorazila zabalená se spoustou rzi uvnitř. Rez a další bordel se sypal z vnitřku kovové konstrukce po celou dobu rozbalování a i při montáži.
- Zpracování hrazdy je tragické. Špatně nalakováno (místy nelakováno vůbec), otřepy a ostré hrany okolo svárů, zpracování a povrchová úprava rukojetí je také katastrofální. Uváděná nosnost na stránkách insportline je 150kg, ale přímo na hrazdě je jen do 100kg.
- V kombinaci s insportline žebřinama (inSPORTline Steadyline 220 x 80 cm) je to ještě větší katastrofa. Tyto dva produkty by se neměly prodávat spolu.
- Pokud si chcete koupit problém, je tento produkt ideální volbou.
Nikdy bych nevěřil, že na hrazdě jde toho tolik zkazit.
Je to dárek, zatím jsem nevyzkoušel
- Zvyhodneny set lavice a klece
- Kvalitne zpracovane, vse drzi jak ma
Spokojenost za ty penize.
- Masivni miltifunkci vez
- Velmi dobre zvladnuta mechanika jak multipressu tak i kladek
- Drzaky na velkou cinku
- Platforma na legpresy
- Uchopova hrazda
- Celkova stabilita
- Ma betonove cihly. Mne osobne to nevadi, zatez dostatecna, jezdi bezproblemove.
Dobre promyslena vez s kladkou. Na trosku narocnejsi silove cviceni naprosta bomba. Mraky cviku, vse jezdi hladce, promakany kladkovy system. Montaz nijak slozita. Doporucuju prikoupit lavicku.
Impulse Plamax předkopávání/zakopávání
Přidáno: 12. prosince 2023
(naposledy upraveno 12. prosince 2023)
Zakoupeno v posilovaci stroje
- Super Profi stroj.
- Hodně blbě čitelný plánek na sestavení.
- Velmi kvalitni zpracovani vc. pojezdu multipressu
- Sloupce zavazi 90kg dostacuji na poradne cviceni
- Otocne kladky
- Velice stabilni
- Drzak s hacky na uklizeni adapteru, TRX, gum atd pusobi lacine.
Z casovych duvodu jsem zacal cvicit doma a z porizeni CX70 jsem nadseny. Skutecne robustni klec jako ve fitku, hladky chod kladek i pri vetsich vahach, velke mnostvi cviku. Montaz je vcelku narocna, ale je to na furt. Urcite dokoupim jeste drzaky na cviceni s velkou osou.
Koupil jsem ho jako dárek k Vánocům . Později napíšu recenzi ale doufám, že vše bude v pořádku a ne jak píší jiní negativní recenze…..
Nízká cena, kvalita překonala očekávání. Pro domácí cvičení super!
- dobrá konstrukce/materiál (nejspíš přežije všechno)
- příjemné polstrování
- nesedí rovně na podlaze - kýve se
Každá noha se přidělává třemi šrouby a lze to udělat jen jedním způsobem. Teoreticky to tedy nelze sestavit špatně. Přesto se mi oba díly mírně kývaly a perfektní stability na rovné podlaze jsem dosáhl pouze tak, že u jednoho dílu jsem nepoužil jednu gumovou podložku a u druhého jsem musel obětovat hned dvě - diagonálně. Pak to sedí jako přilepené. Takže spokojenost, ale mohlo to být lepší.
- S nabídkou na e-shopu jsme byl spokojený. Skvělý výběr, věřím, že bude sloužit co nejlépe. informace, komunikace proběhla naprosto bezchybně.
- Cena a kvalita
Push PRO MT Posilovací bradla XL
Přidáno: 27. listopadu 2023
(naposledy upraveno 27. listopadu 2023)
Zakoupeno v pushshop.cz
OK
Reakce obchodu hop-sport.cz
Přejeme Vám krásný den!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- super poměr ceny a kvality
- snadná montáž
Reakce obchodu hop-sport.cz
Přejeme Vám krásný den!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Lepší kotvit na chemii, nepoužívat hmoždinky, které Vás ale asi unesou, jen já jim nevěřím
Reakce značky Hop-Sport
Dobrý den,děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.Přejeme Vám krásný den!Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »