Nejnovější recenze ze sekce Posilovací stroje
- O.K.
- Lehké
- Nezabírají moc místa
- Super na Lsit
- Zdají se mi dost nízké
- Čínská kvalita
Při montáži se mi stalo, že se sedrel imbusovy závit a nemohl jsem šroub ani přitáhnout ani odtahnout. Doporučuji neutahovat moc silou jinak se vám stane to stejne. Jinak na cvičení parádní, nemůžu si celkem stěžovat.
- příznivá cena, kvalitní, pevné
Jako produkt vypadá kvalitní,ale trochu klouže,nejde pořádně zatáhnout, protože pátky nejsou gumové a plastové...i myses mít klíč na dotáhnutí...já jsem nalepil smirkový papír na oba konce,zatím dobri..
- Vysoce kvalitní
- Má to pěnové úchyty ale to sedne podle uživatele
- Vysoce kvalitní
- Vysoké na cvičení úžasné
Zatím jsem nevyzkoušela.
- Skvělý poměr cena/kvalita
- Za ty peníze jsem čekal něco chatrného, ale upřímně kvalita provedení se mi moc líbí
- Snadné sestavení ... do 10 minut bylo hotovo
- Po sestavení nejde nijak složit, takže zkrátka zabírá trochu místa v rohu místnosti, ale není to negativum jako takové
Za ty peníze jsem moc spokojen. Čekal jsem, že to bude spíše taková hračka, ale vše do sebe velmi dobře zapadlo a působí velmi bytelně. Jsem velmi mile překvapen.
stabilita při cvičení
- Snadné na montáž
- Za minutu cvičíte
- Popruhy dávají další možnost cviků
- Skladné
- Pohodlná madla na ruce (mám velké dlaně)
- Stabilita je slabá, chce to dobré motorické dovednosti, abyste z toho nespadli
- Hodně se kýve a viklá, nepůsobí to moc důvěryhodně (ale zatím drží)
Za ty peníze jsem vlastně čekal něco lepšího, zejména stabilnějšího. Fungovat však funguje, takže tři hvězdičky. Je to "ok".
- Skladnost a jednoduchá konstrukce.
- Opatrně se stabilitou.
Body Solid Crossover Machine GCCO150
Přidáno: 27. července 2023
(naposledy upraveno 27. července 2023)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Kvalitní a robustní zpracování , vzhledem k charakteru výrobku vyžaduje větší prostor. Pro ještě větší využitelnost kladek by byla vhodnější větší výška celého zařízení , alespoň o 20 Cm Hlavně při vyšší uživatele. Jinak při snížené ceně nemohu nic dalšího vytknout.
HMS Premium DD03
Přidáno: 26. července 2023
(naposledy upraveno 26. července 2023)
Zakoupeno v MALL.CZ
nic
Bohuzel vyrobek neni vubec kvalitni, stredny spoj temer nedrzi a nestoji to ani za tech par korun co to stalo.
- ne převrací se
- jedno Bradle je vyšší než to druhé
- cena a praktičnost
velká spokojenost
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
Přejeme Vám krásný den!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Jednoduché zařízení pro posilování jen konkrétní partie svalů.
- Složení i rozložení jen pro siláky. Nejsem však zkušeným uživatelem tohoto posilovacího zařízení, které bylo přidáno jako dárek.
Dobrá cena.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »