Nejnovější recenze ze sekce Posilovací stroje
- za cenu celkem slušná konstrukce
- rychle dodání
- hrazda mi byla doručená poškrábaná výrazně asi na třech místech
- Hrazda s bradly za pár peněz
- Solidní nosnost
- Pro 2 metrový čahouny to není
Bez problémů si poradí s mým metrákem váhy a moc nenaříká
Tohle je nejlepší hrazda- ideální průměr + různé druhy úchopů. Velmi pevné zpracování. Design super. Best na doma.
- Funguje jak má.
- Produkt nešpiní furta, drží, má zarážky proti povolení.
- Zarážky proti povolení se v mechanismu zasekávají (právě vlivem bránění povolení) a není úplně snadné hrazdu sundavat.
- Molitany by mohly být po celé délce.
Produkt odpovídá ceně i popisu. Funkční s určitými nedostatky.
- kvalitní zpracování
- působí robustně
- dobře se drží
- sedí přesně v zárubni dle zvoleného rozměru
InSPORTline AB Rider
Ngô hồng thoan
Přidáno: 7. dubna 2021
(naposledy upraveno 7. dubna 2021)
Zakoupeno v ONLINE-SPORT.cz
- Ok
- kompletní dodávka včetně kotvících prvků.
- Pevné, dobře drží
- nosnost
- pevnost
- pohodlnost
- je lehce odřený
- vypada trochu jinak jak na obrazku
masivní, jednoduše sestavitelná hrazda s variabilními úchopy k instalaci jak na zeď, tak i na strop
- Krásně zpracováno, poctivá práce
Pro domácí použití výborná hrazda. Je určena na kovové žebřiny a umožňuje různé shyby a částečně i kliky jako na bradlech. Slušná nosnost umožňuje i cvičení se závažím a a bezvadně se dá doplnit různými expandery. Poměr cena:výkon nedostižný! :-)
- Kvalitní stroj :-)
doporučuji
- Geniální konstrukce
- Kvalitní materiál
- Výborná cena
- S dodatečným vybavením možnost procvičit CELÉ tělo
- Nosnost dlouhé osy (až 100 kg podle výrobce, reálně i víc)
- Nosnost lavice až 200 kg (podle výrobce)
- Při dipech (kliky na bradlech) se konstrukce mírně hýbe
- V balení chyběly 4 šrouby a 4 matice (zřejmě systémová chyba)
- Tyčka na shyby se mírně hýbe - to ale reálně vůbec nevadí
Naprosto geniální věc, jsem nadšen. A to i přesto, že mi v balení chyběly 4 tenčí šrouby a 4 menší matice, a naopak 8 malých šroubů a x dalších podložek přebývalo. Na této konstrukci procvičíte doslova celé tělo, pokud si k ní dokoupíte dlouhou osu se závažím a nějaké jednoruční činky. Určitě se někomu bude hodit informace o tom, co všechno na této konstrukci můžete procvičit, takže to tady sepíšu: Procvičíte břicho (bradla - zvedání kolen/nohou + možnost využít středovou příčku, kde položíte nohy v oblasti podkolení, položíte záda na lavičku a děláte sklapovačky), dále jdou cvičit kliky (spodní část konstrukce může sloužit jako madla pro kliky "ve vzduchu"), díky parádnímu systému držáků na dlouhou osu zacvičíte také dřepy, případně zdvihy dlouhé osy za zády - možnost vytvořit stojan nad dřepy v 3 různých výškách podle potřeby, také bench - opět možnost asi 2 nastavitelných výšek. Poté si zacvičíte klasické dipy (kliky na bradlech), zacvičíte si úzké shyby na biceps, shyby na triceps, široké shyby za delty a záda. Díky lavici zabudované v konstrukci zacvičíte vše, co vás napadne zacvičit si s pomocí lavice - tzn. cokoli s jednoručkami, tlaky na prsa ve všech formách, přítahy jednoručky za zády v sedě. S dlouhou, případně lomenou osou procvičíte na lavici tricepsové přítahy za hlavou v leže a díky stojanu na dlouhou osu klidně tricepsové přítahy v předklonu. Střední příčka se dá teoreticky využít i jako podpěra rukou v loktech pro bicepsové zdvihy lomené/dlouhé osy. Zkrátka v této konstrukci máte úplně vše, co potřebujete a na co jste zvyklí z posilovny, snad kromě kladky, kterou ale stejně nahradí možnost shybovat. Pokud nechcete tahat rakety, lavice vydrží podle výrobce až 200 kg a podpěry na osu udrží až 100 kg, takže prakticky zacvičíte dřepy a bench do 100 kg. Konstrukce je také výborná na protažení rukou před tréninkem, takže se nemusíte opírat všude možně po zdech a po dveřích. Podle mě se nedá najít produkt za podobnou cenu, díky kterému byste si doma mohli zacvičit všechny základní cviky, tedy dřep, bench, bicepsový zdvih dlouhé osy (na všechno můžete využít polohovatelné záchytky, které slouží jako stojan na dlouhou osu pro všechny tyto cviky, v tom spočívá největší genialita konstrukce) shyby (a mrtvolu, pokud se vám nechce pokládat osa na zem, konstrukce je stavěná tak, že lze pokládat osu na ni). To vše za cenu okolo 5000 Kč je myslím skvělé, když to srovnáme s dalšími výrobci a produkty (hledal jsem jak blázen, ale takovouto multifunkční konstrukci S LAVICÍ jsem nenašel ani v daleko vyšší cenové kategorii). Takže za mě 5 hvězd a díky INSPORTLINE. PS: Pokud chcete dokoupit ke konstrukci veškeré vybavení pro její maximální využítí (jednoruční činky, dlouhou osu a závaží), přípravte si minimálně 10-12 tisíc korun (tzn. 5000 stojan + 5-7000 zbytek).
- bradla a hrazda v jednom, nezabere moc místa
- v balení dvoje háky, další umí prodejce vyrobit
- jako bradla a hrazda funguje
- made in china
- opěrka zad je příliš vysoko (ne pod bedry), tedy veškeré polštářky jsou jen na parádu.
- návod je prťavý a ani tak docela neodpovídá spojovacímu materiálu
- pěnová držátka putují
- Bytelnost
- Mírně skřípe vrchní část, ale to hlavně proto, že to mám na maximální výšku.
Účel to plní. Jsem spokojený.
- Parádní věc na cvičení.
- Vice uchopu
- Srouby v baleni
- Madlo na vysunutou část tyče není k dispozici. Takže problém je, že na nejširší úchop není povrch opatřen polstrem. Na druhou stranu, polstr na užší části hádám vydrží asi tak dvacet cviků. Materiál polstru vypadá velmi náchylně k natržení.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »