Nejnovější recenze ze sekce Posilovací stroje
Na domácí cvičení super
kvalita zpracování
- u hrazdy nebyly kotevní hmoždinky
- kvalita
Je super ale bohužel se musinprivrtat nedrží a sklouzava dcera ma na zavěšení houpačky a jelo to dolů, takže sme privrtali... Takze pokud někdo na tom chce cvičit tak 100% privrtat takže do 100kg jediné privrtane
Dobrý výrobek za dobrou cenu.
- mám ji v bytě, pohoda....
V popisu se tato hrazda pyšní 8 tlakovými body s mnohem lepší přilnavostí. Povzbuzen tímto příslibem, připevnil jsem hrazdu mezi futra a čistě pro jistotu, závit dotáhl sikovkami. A bez zbytečných prodlev, rozhodl se ji bez otálení vyzkoušet. Vydržela celé 2 přítahy. Poté, když jsem se zrovna ocital v nejvyšší pozici, zákeřně povolila a já se poroučel k zemi. Obě kolena se mi obtiskla o práh, jedno z nich zrudlo a vypovídalo službu několik následujících dnů. Tuhle hrazdu určitě nedoporučuji.
Reakce značky Hop-Sport
je nám velice líto, že došlo k úrazu a nejste spokojen s našim produktem. Je možné, že nebyla dobře připevněna, proto jsme Vám odeslaly příručku od servisu k montáži.
Věříme, že Vám pomůže a problém bude vyřešen.
Předem děkujeme za spolupráci
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Dobrá nosnost i stabilita
- Zatím žádná
Zaujaly mě kladné recenze uživatelů, dobrá cena a předchozí zkušenosti s nákupem zboží v tomto obchodě. Posilovací stroj jsem prozatím vyzkoušela jen dvakrát. Montáž a instalace se dá bez problémů zvládnout. Oceňuji uskladnění ve složeném stavu, Jsem se strojem spokojená.
- pěkné zpracování a velmi dobré na protažení celého těla
- Zboží dorazilo a po rozbalení putovalo zpět. Za cenu 2500kc dorazila svařována hrazda,s nezabrousenymi svary, natreno základní barvou, ne úplně všude.Vyrobek odpovídal době tak před 30lety,kdy se takto dělalo tzv.na koleni domácí posilovaci nářadí svépomocí. Jinak rychlost po zaplacení, zboží do 2 dnů doma komunikace, plus.
Efektivni, skladny stroj za super cenu. Cvici cela rodina. Synove 10,19 a my ridicove 46,48. ☺️
- stabilní, pevný
u spodní tyče by bylo lepší zvolit vyklenutí, ale asi by byla ohrožena celková stabilita produktu
je z pevného materiálu, super.
- Lehká montáž
- Mohlo by být o pár centimetru vyšší
OK
- Jednoduchá a rychlá instalace.
V balení nejsou prohnuté podložky, které se mají namontovat.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »