Nejnovější recenze ze sekce Posilovací stroje
Movit 1220
Přidáno: 17. října 2022
(naposledy upraveno 19. října 2022)
Zakoupeno v Kokiskashop
- Praktická věc na houpačku do dveří.
Perfektní! Doporučuji.
- cena/výkon
- bílá barva není bílá, spíš do šeda
jednoduchá instalace, v balení je vše co je třeba
- široká variabilita cvičení
parádní stroj na cvičení
Stále mi nebyl doručen.
Reakce značky Hop-Sport
Objednávka nebyla zaplacená, proto nebyla zásilka odeslána. V budoucnu prosíme platit včas nebo zvolit jiný způsob platby - na dobírku.
Kontaktovali jsme Vás přes e-mail a jakmile dostali od Vás platbu - byla zásilka odeslána a v pořádku doručena. Stížnost byla vyřešena.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Kvalitní zpracování
Líbivý vzhled.
Hrazda je stabilní a robustní, až mě to překvapilo.
Excelentní poměr cena/výkon. Pro cvičení doma úplně dostačující.
Reakce obchodu hop-sport.cz
Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a projevenou důvěru.
Těšíme se na další spolupráci s Vámi.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- kvalita
- deformace opěrky na záda
Pro použití v domácí posilovně pro člověka do 100 kg naprosto postačující, složení snadné, mám mírně deformované polstrování opěrky na záda od balení a přepravy, ale snad se to vrátí do původního stavu. Kvalitu výrobku ukáže až čas, ale za ty peníze zatím není co řešit.
- Odpovídá svým účelům
- skřípou pružiny
Super systém ….drží jako přibitá….
- aretace
- silikonové konce
- pevná
- možnost uchycení 1 vrutem
- černá
- rozpětí až 100 cm
doporučuji, málo se prohýbá, lze přesně nastavit, žlutá aretace se může i nemusí použít, je možné posílit nosnost vyvrtáním vrutu do futer a zapřením hrazdy o něj, molitan je taktéž kvalitní
- kvalitní a levné
- Stabilní
Skvělé stabilní a zdají se být velmi kvalitní, pevný. Jsou super. Cvičí se na nich téměř samo :D
- Kvalitní
- Snadná instalace
- Zvládně i težší chalany
- Ukazatel povolení ev.uchycení
- Žádná mě nenapadá
Na obrázku vypadá světle šedá do stříbrna, ve skutečnosti je spíš černá nebo hodně tmavě šedá. Obchod psal, že se musí vyvrtat díry do zdi vrtákem 14mm, ale na ten rozměr se roztahují hmožděnky co jsou přiložené. Já kdybych věděla, že je barva tmavá, tak bych jí neobjednala. Jinak funkční, dobrý materiál, neprokluzuje. Příště by to chtělo lepší foto produktu.
- supr postačující
- levná varianta
- zpracování opravdu hrůza, povrchový nátěr, následně svaření, jak od člověka, který to dělal poprvé, obě stropní části jsou křivé a jako finesa nakonec je jedna i křivě přivařená, takže nejdou symetricky podél sebe.
- Tuším, že píší nosnost 150 kg, ale soused, který mi pomáhal s instalací má cca 115 kg a vše se pod ním tak prohýbalo, že nosnost to má max. 100 kg, zpracování levné, fušérské a vůbec neodpovídá tomu, co člověk očekával. Už je na zdi, tak nemá smysl to reklamovat...škoda, je to dárek pro syna :-(
Nekupovat, jít do něčeho dražšího, kde snad bude záruka zpracování, tohle je špatná práce hobby kutila...
O.K.
- Používám krátce