Nejnovější recenze ze sekce Posilovací stroje
- Nedrží ve dveřích
Nedrží
- Nezabírá prostor
- Při větším zápřahu se kýve
- Chyba ve sváru
Po rozbalení jsme zjistili, že v jedné trubce byl jakýsi kovový výrůstek, který bránil v dalším stavění. Museli jsme proto zevnitř trubky vrtat a závadu upilovat, abychom věž postavili, nakonec se zadařilo. Snad to byl jen vadný kus. Pro naše domácí potřeby splní účel, jen je trochu hůře stabilní, "nečumí" tolik do prostoru, jen by asi stálo za to si příště připlatit za o trochu lepší produkt.
- Hlavice areatčních šroubů by mohla být ze silnějšího plastu než je.
Komplet působí stabilně, sváry jsou dobře provedené. Pro nastavení výšky podpěr je třeba povytáhnout aretační šroub, ve zvolené pozici je pak možné jej zašroubovat, takže nehrozí vyklesnutí.
- Za tu cenu super, stabilní, protiskluzové úchyty
- Vyšším postavám může vadit příčná dolní spojovací tyč při shybech
VYHODA JE V TOM ZE NA TO BRIŠNÍ SVALSVO JE FAK PERFEKNÍ
- Za málo peněz, poměrně hodně muziky
- rozmístění úchopů nemusí vyhovovat všem
- nástrčné gumové rukojeti na lakované trubce vůbec nedrží a při posilování sjíždí i s rukou dolu nebo se nepříjemně protáčejí
Rukojeti zkusím přilepit, pak to snad bude OK
Snadná montáž, hrazda stabilní, snadná manipulace se smontovanou hrazdou.
Zatím nedokážu moc hodnotit. Nepodařilo se mi sestavit. Musím počkat na muže aby použil svou sílu. Snad to nějak půjde sestavit. Díly nejdou do sebe zasunout.takze uvidíme
- Super
- Asi nic
- Stabilní
- Dobrá kvalita
Zajímá hodně prostoru
- Na pohled pěkné provedení
- Hrazda se nepříjemně prohýbá i pod výrazně nižší vahou, než je deklarovaná nosnost 120 kg, se svými 110 kg bych se na ni bál pověsit.
- Dobře drží a je to 3v1
- Opravdu funguje na posilování celého těla. Na výsledky je ještě brzy, ale produkt odpovídá popisu a záběr na svaly je slušný.
Splňuje mé očekávání
- snadná montáž
Jednoduchý a skladný.
- spokojenost
Praktický,skladný.
S produktem jsem velice spokojen.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »