Nejnovější recenze ze sekce Posilovací stroje
- Parádní věž do domácího fitka
- Odcvičím na ni cele tělo
- Hladký chod kladek
- Bál jsem se kvality, ale mile mě překvapila
- v ceně 2390 v akci je to dobrý kup, ale člověk musí počítat s tím, že to je kvalita dodělej si doma
- věž pod barvou zrezlá
- sváry na horní hrazdě jak od učně SŠ
- věž se kýve, musel jsem podkládat. Špatně to totiž mají navrtáno o 5mm
- na X místech přišla odřená, ač byla krabice OK
- chyběly některé otvory a tudíž jsem to dovrtával
Prostě akce dodělej si doma.... Zároveň mám 178cm a to je podle mě stroj. Věž se dá při mé výšce použít jako hrazda ale ne na dipy/bradla. Člověk pak naráží hlavou do hrazdy.
Tudíž budu ještě převrtávat otvor na dipy a celou tu část posouvat níže, abych pak nenarážel hlavou do hrazdy
- Levné a funkční
- Trochu vrže a ještě jsem nenašel kde.
Perfektní kvalita, výborná ergonomie, výborné zpracování
- Dobrý poměr cena/výkon
- Tři různé úchyty
- Kotvící materiál v ceně
- Kotvící materiál pouze do betonu
InSPORTline Power Tower PT80
Přidáno: 18. dubna 2024
(naposledy upraveno 18. dubna 2024)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
2x jsme reklamovali hrazdu, která byla vzhledově poškozená. Na výměnu přišla vždy hrazda ještě více poškozená (pomačkaný gumový úchyt), tak jsme si nechali hrazdu původní. K pomačkání došlo zřejmě špatným zabalením od výrobce (asi z Číny). Jinak výrobek za tu cenu vyhovuje. Personál v prodejně byl velmi vstřícný a ochotný.
Its great.
Reakce obchodu hop-sport.cz
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Boční uchycení je klínové, takže zavěšením na tyč se vytváří dodatečná síla do dveří
- Jsou tam svěrné zarážky proti povolování tyče, je nutno je více dotáhnout než jsou nastaveny, tak aby svíraly tyč natvrdo. Pokud člověk hodně zabere silou, aby tyč povolil, tak ty zarážky povolení tyče úplně nezabrání, ale při běžném cvičení to drží dobře. Pokud se to přece jen někdy povolí, tak hold dotáhnout opět tyč, ale předpokládám, že to bude výjimečně. U staré hrazdy co mám raději utahuji tyč po každém úchopu, tady takto časté utahování fakt nehrozí
- Vypadá to bytelně, i ten ochranný molitan by snad mohl vydržet nějakou delší chvíli.
V balení není návod pro instalaci, ale prodejce mi po tomto oznámení ihned poslal instrukce emailem včetně video návodu, to chválím.
Samozřejmě instalace je jednoduchá, takže si vetšina poradí bez návodu, ale přece jen to bylo pro syna, tak pro jistotu...
Reakce obchodu hop-sport.cz
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- hodne prakticky a promysleny stojan
- uspora mista
- cviceni na kladkach i s volnymi vahami
- mraky cviku
- po dotazeni sroubu se ani nehne
- nutno dokoupit lavicku
Prakticky stojan s multipresem, horni kladky, spodni kladka, haky na velkou cinku. Vse co na domaci cviceni potrebuju. Hrazda by mohla byt trosku vys, ale to je holt dan za usporu mista. Jinak maximalni spokojenost a nakupu nelituju!
- Ideální hrazda na doma
- Cením ten multiuchop a provedeni
- Kus železa, pro náročné cvičení skvely
- Cením za tu cenu, že má i kladky a spoustu vychytavek
Super konstrukce na doma pro silovy cviceni
StrongGear Strong 60
Přidáno: 7. dubna 2024
(naposledy upraveno 7. dubna 2024)
Zakoupeno v Stronggear.eu
Produkt se neshoduje s paramtery napsanými na stránce - šířka 104 cm místo 130 což mi neumožnilo to dát mezi dveře.
Také díry jsou menší než dodané šrouby.
Sype se z děr prach a mirkošpony.
Navařené matice jsou trochu zdeformované a blbě se jimi šroubuje šroub.
Jsem z toho trochu smuten.
Snadna obsluha..
- Vše je Super.
- bytelná konstrukce
- dva (nedůležité) svary nebyly dodělané (děravé)
- kotvy do zdi by mohly být delší
- levné a praktické
Hrazda na míru mezi dvě stěny. Super komunikace obchodu, který poradí i se správným kotvením, možnost volby barvy a velmi rychlé dodání. Hrazda unese i vyšší zátěž. Vhodná na veškeré činnosti - např. přítahy, přednožování v závěsu, využití např. TRX. Oproti hrazdě na žebřiny určitě lepší řešení a u hrazdy na zeď jste pak zase často moc blízko zdi a je tam málo prostoru, například i pro kolegu, který by dával dopomoc při cvičení. Takže toto řešení vyhovuje z hlediska většího prostoru a vyšší nosnosti.
Vypadá to dobře, ale ještě jsem ho nepověsil)
- jediná nevýhoda je, že se protáčejí rukojeti
Reakce značky Hop-Sport
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »