Nejnovější recenze ze sekce Posilovací stroje
- 110 kg udrží
- Konstrukci jsem čekal pevnější je potřeba si pohrát s ukotvením
- Hmoždinky jsou k ničemu
- Profily mají tenčí stěnu tak uvidím jak dlouho vydrží
Je třeba koupit jiný kotevní materiál, vzhledem k ceně jsem zvolil chemickou kotvu
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
Hop-Sport HS-2004K
Přidáno: 27. února 2023
(naposledy upraveno 27. února 2023)
Zakoupeno v hop-sport.cz
- Stabilní pevná konstrukce
- Cena oproti konkurenčním
- Nosnosti bych věřil jen s jiným kotvením
- Rukojeti prokluzují, ale to je v pohodě, kdyžtak je přilepím silikonem
Pro montáž jsem zvolil raději chemickou kotvu
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu, kladnou recenzi a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
- opravdu bytelná
- velký průměr úchytů
- úchyty jsou zdrsněny
- balení od výrobce neposkytuje barvě ochranu před poboucháním
- lak na úchytech zhoršuje protiskluzovou úpravu (zdrsnění)
Chtěl jsem do bytu pořádnou hrazdu na shyby a podobné cviky. Tahle je fakt bytelná a po stažení všech šroubů a přišroubování ke zdi se ani nehne. Hrazdu mám umístěnou na chodbě na překladu. Konzoly jsem otočil vzhůru nohama, což konstrukce hrazdy umožňuje. (Jinak by hrazda musela být skoro až u stropu.) Reklamní potisk na jedné z konzol je sice taky vzhůru nohama, ale moc to nejde vidět. Úchyty jsou vyrobeny z ocelové trubky, která má svůj povrch zdrsněn (podobně jako sklíčidlo na vrtačce). Inženýr v číně však bohužel nedomyslel, že použitím laku se toto zdrsnění zaoblí a nefunguje tak efektivně, jako by mohlo. Úchyty ale nekloužou tak, že by mi to vadilo. Dále číňan trošku nedomyslel balení, kdy jednotlivé díly sice jsou v igelitovém sáčku, ale volně se mohou v krabici pohybovat, takže hrazda měla po rozbalení na několika místech lehce poškozný lak. Dále nemohu hodnotit přibalené hmoždinky, protože jsem raději použil závitovou tyč a chemickou kotvu.
- Splňuje co jsem očekával
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Kvalitní zpracování a pevnější než jsem očekával. Někdo hodnotil, že je vachrlatá, s tím ale nemůžu souhlasit. Jasně pokud na tom chce někdo dělat přemety tak spokojený nebude, ale na shyby na které je tento výrobek určený je plně dostačující a bezproblémová. Každopádně doporučuju!
- Nářadí na sestavení není moc kvalitní, po chvilce zápasení s přidanými klíči jsem si šel pro vlastní nářadí. To je ale jen drobná moucha jinak super produktu.
Funguje to jsem mile překvapený ani se to neprohýbá čekal jsem že to bude krátké nebo že mě to neunese a prohne se to ale evidentně jsem se mýlil
- super na domami cviceni
Nefunkční ani na 90 cm.
ok
nepoužito
mám ho chvilku a cítím v okolí břicha ,že to funguje
- Šrouby nesedí s otvory, instalace je možná jen s velkou dávkou fantazie a dalšího nářadí
- Návod není detailní, většinu si musíte domyslet
- spodní část je naprosto nesmyslně zavěsitelná
Pěkně zabalené, rychle složeno, nic nechybělo a ve výsledku vše šlapalo.
- Hrazda umožňuje různé druhy úchopu. Pevná konstrukce i pro mých 100kg.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Tento produkt doporučuji,protáhne celé tělo,je fakt skvělý.
profesionální výrobek
skvělá koupě,skladný
- Bezvadný výrobek.
Hrazda je ještě lepší než vypadá . Jsem spokojen
Reakce obchodu hop-sport.cz
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- pevné ukotvení (betonový strop)
- celkově bytelná konstrukce
- raději bych možnost bílého provedení :-)
Konstrukce je bytelná, včetně pevného ukotvení (betonový strop). Plastové úchopy jsou tvrdé, ale relativně příjemné. Mám namontováno v panelákovém bytě, takže bych raději možnost bílého provedení :-), ale to se dá upravit.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »